| ENGLISH |

Percuma Belajar Bina Website dan
Marketing Online

Berhenti
mengharungi kesusahan  di dalam
perniagaan internet...


Ketahui cara mudah dan petua untuk mendapatkan beribu-ribu pelanggan, mendapatkan prospek, dan menjana ribuan ringgit ke dalam poket anda dan mula membina empayar perniagaan sendiri  secepat kilat.....secaraPERCUMA


tanpa mengejar pelanggan
tanpa penat menghantar  fliers
tanpa penat buat meeting itu dan ini
tanpa penat buat promosi pada kawan2 & ahli keluarga
tanpa perlu menebalkan muka untuk jual itu dan ini
penat asyik kena reject bila buat presentation pada prospek



Jika anda penat seperti orang yang yang cuba menjana pendapatan melalui internet ini,
penat buat perniagaan offline, penat menggunakan cara lama yang tidak mendatangkan kesan,tidak menambahkan duit poket anda, maka ia ternyata tidak berkesan......


temui petua bagaimana anda boleh menggunakan petua-petua yang tersembunyi,
yang  jarang ingin dikongsikan oleh orang lain,kali ini anda telah menjumpainya secara PERCUMA,hanya ikut langkah demi langkah dan selepas 40 hari anda sendiri mula lihat hasilnya yang memeranjatkan....


APA JUA PERNIAGAAN ANDA,
ANDA TETAP MEMERLUKAN ILMU
PEMASARAN DI SINI






APA PETUA YANG ANDA
AKAN PELAJARI DI DALAMNYA?


Bagaimana menghasilkan beribu-ribu prospek yang bakal tanpa sekali pun
anda perlu menelefon mereka.
a
Bagaimana anda boleh menjana pendapatan segera walaupun tiada orang
yang menyertai perniagaan anda!
  
Petua yang paling effektif cara mempromosikan perniagaan anda akan
dikongsikan kepada anda, dan ia akan menghasilkan beribu-ribu prospek,
dan prospek inilah yang akan bertukar menjadi pelanggan anda berkali-kali. Anda bukan sahaja boleh mendapat keuntungan berkali terhadap prospek tersebut, tetapi sehinggakan mereka tiada pilihan lain tetapi akan menyertai perniagaan anda.
  
Belajar BINA WEBSITE menggunakan video tutorial secara PERCUMA     
dan banyak lagi!!!




LUPAKAN SEGALA
KEPAYAHAN  PERNIAGAAN
ANDA DAHULU, JIKA ANDA...


Letih mencari pelanggan secara OFF-LINE   
Dah macam-macam perniagaan online yang dilakukan masih tak menjadi.
Dah tak larat hantar fliers ke rumah-rumah, iklan sana sini tapi bisnes tak

berkembang2 juga.
Banyak duit habis beli ebook itu dan ini, kesudahnya buat sekerat jalan.
Tak tahu lansung cara yang betul buat bisnes online   
Produk ada, tapi tak tahu nak pasarkan secara online melalui internet.





 

Kembangkan Perniagaan Dan Network Anda
Secara PROFESIONAL Seperti TOP INTERNET MARKETER Bertahap Dunia Bersama AutoMLMAnda




Name
Email

PERHATIAN

Sila Pastikan Email Anda Adalah Yang Tepat Dan Tiada Kesilapan.
Terima Kasih


KATA MEREKA
YANG SUDAH MENYERTAINYA?



Daripada: Shamsidar Abd Ghaffur, Kota Damansara Utama.
"Salam Encik, Pertama sekali saya ingin mengucapkan jutaan kesyukuran kerana terjumpa website  ini. Saya dah  banyak menghadiri kursus membina website dan ilmu dan cara memasarkannya dengan bayaran yang tinggi, saya hairan kenapa tuan bagikan secara percuma, tak rasa rugi ke?"

Daripada: Harsono, Indramayu, Jakarta.
"Kepada bapak, saya kira tiada ucapan yang sesuai untuk website bapak ini, semuanya gratis, salam serumpun dari kami di Indonesia"

Daripada: Asri Abdul Hamid, Queenstown, Singapore.
"Thank you, thank you, thank you........ semoga usaha anda mendapat ganjaran yang baik dari Allah swt, saya kagum  dengan  kegigihan anda mendidik orang ramai menjalankan perniagaan online dengan cara yang betul, percuma pula tu, bagi saya ia  merupakan satu dimensi yang cukup berlainan dari yang lain"

Daripada: Firdaus Ghazali, Brunei Darulssalam.
"Mula-mula saya ingatkan website apa ini, tetapi bila saya mengisi borang untk subscribe dan selepas saya melawat website ini saya terkejut, kenapalah saya tak jumpa website ini awal-awal lagi, kenapalah saudara encik tak jemput saya awal-awal lagi  menyertai sekolah online encik ni, kalau tak dah lama saya jadi orang yang berjaya
dalam IM ni."
 
DAN LAGI !!!

Apa kata orang lain mengenai AutoMLMAnda ini.

Abdul Hadis Apul
0198424144
Facebook
http://www.jualtudung.com
k Assalamaualaikum..

Pertama kali saya terjumpa website ini saya fikir ianya satu perniagaan MLM kerana pada namanya tertera MLM jadi saya malas nak tengok apa ada di dalamnya, oleh kerana saya selalu sahaja terjumpa website ini saya pun cuba klik dan tgok apa sebenarnaya website ini, bila saya buka tegok dan baca apa di dalamnya, mula2 saya rasa nak terus keluar kerana tak cantik tapi oleh kerana website itu menyediakan sesuatu yang percuma yang saya perlukan saya pun baca sampai habis, bila saya masukkan nama dan email saya di tempat yang di sediakan saya pun terus di bawak ke halaman yang baru, saya rasa terkejut kerana panduan-panduan yang di berikan percuma di dalam ini lebih baik dari panduan yang saya bayar mahal di tempat lain. Di dalam website ini banyak saya belajar tentang perniagaan internet antaranya bagaimana buat website sendiri, bagaimana menggunakan autoresponder, bagaimana nak promosi website di internet dan lain-lain. Selain itu juga setiap hari kita akan di hantarkan satu email yang mengandungi Tip dan motivasi yang amat-amat berguna. Percayalah anda tidak akan rugi dan ianya sangat berguna jika anda berminat dalam perniagaan internet.

Daripada: abd.hadis@gmail.com


Apa kata orang lain mengenai AutoMLMAnda ini.

Muhammad kadri
0176772557
Facebook
http://www.freetutorial.ws
Salam sejahtera,

1.pendapat saya tentang website AutoMLmanda ini adalah ianya satu dalam berjuta website yg terdapat di dalam search engine di google, tidak ada website seumpanya. Syabas sifu mazelan kerana membukukan segala teknik membina website dan promosi. Usaha ini saya percaya bukan suatu yang mudah,dan tak ramai yang sanggup membuatnya, pengorbanan masa  sifu amat dihargai. Dan saya sendiri kini mendapat banyak manfaat daripada website tersebut dengan menjadikannya sebagai modul pembelajaran untuk  membina rangkaian  perniagaan MLM saya. TAHNIAH sekali lagi jasamu tetap di kenang..

2.Pendapat saya saya tentang email kempen sifu,tulisan tuan sangat ikhlas dan mesej nya sampai kepada setiap pembaca, siapa yang tak baca memang rugi besar dan terlepas banyak informasi yang jarang orang mahu kongsikan.

3.mafaat bagi saya,dapat  menggunakan segala nasihat dan panduan yang diberi dan menjadikannya sebgai kayu ukur untuk saya membuat tindakan,didalam meluaskan lagi jaringan saya.

Daripada: usahawanmelayu88@gmail.com





Apa kata orang lain mengenai AutoMLMAnda ini.

Matnor Wan Ismail
Facebook
http://www.ebookbiss.com/
produkpercuma.html
Salam saudara mazelan,

Pertama sekali saya hendak ucapkan syabas kepada anda kerana atas usaha anda, ramai pengguna internet yang sebelum ini hanya berminat dengan perniagaan internet tetapi tidak tahu bagaimana untuk melakukan perniagaan internet ini dapat menimba pengetahuan daripada perkara asas seperti membina website sehinggalah melakukan promosi.

Saya amat bersyukur kerana diperkenalkan dengan en.Mazlan  kerana ilmu - ilmu yang diberikan oleh en.Mazlan melalui website automlmanda amat berguna sekali kepada saya. Mana hendak cari orang yang sudi membimbing anda secara lengkap dengan percuma.

Daripada: serai_kayu@yahoo.com



Apa kata orang lain mengenai AutoMLMAnda ini.

Zain Mazlan @ Mezain
HP: 0193430012
Facebook
http://bisnesdomain.ws
Website automlmanda sangat membantu bagi mereka yang ingin belajar membina website sendiri disamping dapat menjana pendapatan hasil dari program affiliate hosting dan sistem autoresponder yang diperkenalkan melalui automlmanda ini.

Emel kempen yang dihantar setiap hari juga padat dengan ilmu pengetahuan dan tips tips mengenai perniagaan internet yang sebenar. Saya rasa ramai yang telah memperolehi manfaat hasil dari website automlm yang dicipta oleh saudara Mazelan ini dari segi mengembangkan perniagaan mereka secara online dan juga mengumpulkan mailing list bagi tujuan promosi perniagaan.

Saya juga telah menerima beberapa tempahan membina website dari website yang saya bina hasil dari ilmu yang saya perolehi dari website automlmanda. Bagi mereka yang ingin belajar membina website sendiri, saya amat mengesyorkan anda belajar melalui automlmanda ini kerana ianya disediakan secara PERCUMA sahaja tanpa sebarang bayaran.

Saya juga ingin mengucapkan terimakasih dan syabas kepada saudara Mazelan kerana telah memperkenalkan website Automlmanda.


Daripada: mzane69@gmail.com


Apa kata orang lain mengenai AutoMLMAnda ini.

Mhd Yusof Abd Ghoni
0174769953
Facebook
http://easybizz.ws/workshop


Salam Tuan,

Tahniah3!
Tuan sangat cemerlang dan berusaha berterusan untuk membawa AutoMLMAnda ke peringkat Global. Saya kagum dengan kesungguhan Tuan. Semoga usaha Tuan membuahkan hasil.

Saya tetap meneruskan legasi Tuan dengan cara saya tersendiri. Saya bukan Mazelan Abas mahupun klon Mazelan Abas. Namun apa yang saya kongsikan dengan setiap peserta bengkel saya adalah 100% berlandaskan saranan yang saya dapat dari Mazelan Abas. Saya yakin Tuan lebih tahu apa yang terbaik untuk setiap peserta bengkel.Berkongsi secara 1 on 1 dengan setiap perserta, itu pendekatan saya.Walaupun saya tidak bergabung dalam rangkaian bengkel Tuan, saya tetap menyokong tanpa berbelah bahagi setiap inisiatif Tuan yang murni.

Mudah2an dapat kita sama2 berkongsi menyumbang ilmu kepada sahabat2 kita yang perlukan bimbingan dan bantuan supaya dapat memulakan langkah pertama dengan betul memasuki persada Internet.

Saya selalu ingatkan setiap peserta bengkel sebelum dan selepas kursus, "jangan pasang angan2 mencipta ringgit di Internet tanpa ilmu"

Semoga usaha Tuan di berkati.


Daripada: mhdyusof.abdghoni@gmail.com



Name
Email
PERHATIAN
Sila Pastikan Email Anda Adalah Yang Tepat Dan Tiada Kesilapan.
Terima Kasih



PENTING:  Pusat latihan ini adalah PERCUMA, beritahu kami jika anda terpaksa membayar untuk menyertainya, dan setiap latihan tambahan akan  dihantar melalui email anda, oleh itu sila pastikan yang email ada adalah yang tepat dan tiada kesilapan.

 KESELAMATAN & POLISI RAHSIA:  Kami menghormati privasi email anda. Kami membenci spam juga. Setiap email akan disertakan dengan link  "unsubscribe" sekali.


Anda Suka Website ini?
Jika Suka Jangan Lupa Klik LIKE Ye. Terima Kasih